Taivas on auki ry

Taivas on auki ry on kristillinen yhdistys, joka haluaa toimia kotina Jumalaa etsiville porvoolaisille.

Toimintaa johtaa hallitus yhdessä johtotiimin kanssa.
Tarkoitus kuitenkin on, että jokainen seurakunnan jäsen on vastuunkantaja. Me teemme yhdessä Jumalan valtakunnan työtä.

Taivas on auki ry:n tilaisuuksista ilmoitetaan keskiviikon Itäväylässä. (Itäväylä on Itä-Uudellamaalla ilmestyvä ilmaisjakelulehti)


Taivas on auki-illat

Taivas on auki –iltoja on pidetty vuodesta 2002  lähtien torstaisin klo. 18.00 ja ne ovat kaikille avoimia. Illat rakentuvat rukouksesta, Jumalan Sanasta ja ylistyksestä.

Rukous on uskovan ihmisen vahvin ase. Kaikkivaltias Jumala kuulee jokaisen rukouksen – ja myös vastaa siihen.  Taivas on auki –illoissa voi jättää kirjallisia rukouspyyntöjä ja saada henkilökohtaista esirukousta. Jos haluat olla mukana rukousryhmässä, ota rohkeasti yhteyttä

Jumalan Sana (Raamattu) on meidän ”eväspakettimme”. Siitä me elämme, saamme ravintoa ja elämänohjeita. Taivas on auki –illoissa Sanaa jakavat vierailevat puhujat ympäri maata ja ulkomailta. 1-2 kertaa vuodessa järjestämme evankeliointikampanjan nimeltään Lupaus Elämästä.

Ylistys. Jumala loi ihmisen palvomaan Häntä. Ylistyksessä ja palvonnassa olemme lähimpänä sitä, mihin Jumala on meidät tarkoittanut. Hän on kaiken ylistyksen ja kunnian arvoinen. Taivas on auki –illoissa haluamme painottaa tätä tärkeää asiaa.

Sinäkin olet Jumalalle äärettömän arvokas ja sinut on luotu taivasta varten. Olet sydämmellisesti tervetullut mukaan - juuri sellaisena kuin olet!
Kiitoksen ja rukouksen ilta 21.5 klo 15