8.9.2018

Syysterveiset!

Syyskuinen tervehdys teille kaikille, jotka käytte lukemassa sivujamme. Näin se lämmin kesä meni menojaan, ja kerrankin saatiin todella nauttia lämmöstä Suomen kesässä. Syyskuu alkanut tohinalla ja ollaankin jo hyvässä vauhdissa. Taivas on auki ry:ssä alkanut taas kokoukset pyörimään tuttuun tapaan.

Tarkoituksena on enemmän kirjoittaa tänne tulevista tapahtumista, ajatuksia ja mietteitä Sanasta ja myös runoja, jotka voisi ilahduttaa ja virvoittaa meitä jokaista arjen keskellä.

Jollain tapaa on myös ihanaa palata taas arkeen ja ehkä sinne kiireenkin keskelle. Lomalla oli aikaa miettiä omaa suhdetta Jeesukseen ja seurakuntaan.

Taivas on auki yksi motoistamme on, että tule sellaisena kun olet. Saamme yhdessä kohdata Jeesusta ja ylistää Hänen valtasuuruttaan.
Rukoillaan yhdessä että tämä loppuvuosi saisi olla oikein syventymisen aika, rukoillaan että me jokainen löydettäisi oma paikkamme ja palvelutehtävämme. 

Minkälainen on sinun suhteesi Jeesukseen? Tunnetko Hänet, vai oletko vasta tutustumassa Häneen? Mikä on sinun paikkasi ja tehtäväsi seurakunnassa? Ehkä mietit näitä kysymyksiä. Tiedä se, että Jeesuksella on sinulle oma erityinen tehtävä hänen palvelutyössään. Ehkä olet palava esirukoilija joka rukoilee kaikkien puolesta, saatat olla ylistäjä, runojenlausuja tai pyhäkoulun opettaja. Jeesuksella on kaikille jotain!

Hän haluaa varustaa kaikki omansa tekemään myös evankeliumin työtä, koska tiedämme että Hänen tulemisensa on varma ja lähestyy lähestymistään.

Meitä ei ole vain pelastettu itseämme varten, vaan että me palvelemme toinen toisiamme. Olemme toinen toistemme rinnallakulkijoita ja elämällämme, teoilla ja sanoilla julistamme että Jeesus Kristus on kuollut meidän jokaisen puolesta.


Me olemme Kristuksen ruumis, ja jokainen jäsen tarvitsee toinen toistaan. Jos yksi jäsen voi huonosti, niin koko ruumis kärsii. Joten rakentukaamme yhdessä, ja palvellaan toisiamme. Rukoillaan mitä Herra haluaisi että mitä me yhdessä tekisimme, että jokainen Porvoolainen saisi kuulla evankeliumin!


 ”Palvelkaa toisianne, kukin sillä armolahjalla, minkä on saanut, Jumalan moninaisen armon hyvinä huoneenhaltijoina.” (1 Piet. 4:10) 


Sillä niin kuin meillä yhdessä ruumiissa on monta jäsentä, mutta kaikilla jäsenillä ei ole sama tehtävä, niin me, vaikka meitä on monta, olemme yksi ruumis Kristuksessa, mutta itsekukin olemme toistemme jäseniä; ja meillä on erilaisia armolahjoja sen armon mukaan, mikä meille on annettu…

Näillä mietteillä tahdomme siunata sinua lukija, ja toivotamme sinut tervetulleeksi tilaisuuksiimme. Tule sellaisena kun olet!

Ei kommentteja:

Kiitoksen ja rukouksen ilta 21.5 klo 15