21.12.2013

Heidin terveisiä Isosta Kirjasta: Joulukuu

Jouluinen tervehdys Keuruulta!


Hei kaikki ystävät, viime kirjeestä on jo vierähtänyt  hieman aikaa. Opistolla on ollut hyvin haastava syksy, mutta nyt on puolet lähetyslinjasta käyty!! Kävimme syksyn aikana läpi apolegetiikkaa eli uskon puolustamista, olemme perehtyneet islam uskoon, on myös käyty läpi lähtöprosessia, eli mitä vaiheita ihminen käy läpi kutsunsa ja lähtemisensä kanssa, ja niin paljon muuta. Meillä on niin mahtava luokka, aivan huippu tyyppejä, ja mieletön yhteishenki luokassa. Vielä viimeistä esseetä pakerran, mutta muuten voi sanoa että loma alkakoon. Kiitos teille rukouksista ja tuestanne. Haasteista huolimatta, ollut hyvin mielenkiintoinen ja paljon ajatuksia herättävä jakso. Eräs ystäväni sanoi kerran minulle, lähetyslinjan käytyään että hänen lähetysintonsa sammui kurssin myötä. Omalla kohdallani täytyy sanoa, että kutsuni on vain syventynyt.

Bettinalla myös koulu sujuu hyvin harrastusten lomassa, vaikka hieman olemme myös sairastelleet. Me jo odotamme Bettinan kanssa paluuta Porvooseen, vaivaa jo kovasti koti-ikävä. Koulumaksuni ovat taas niin ihmeellisesti järjestyneet, kiitos teille kaikille osallistujille. Tammikuussa aloitusmaksu on jälleen sen pari euroa vajaa 500, jos haluat osallistua vaikka pienelläkin summalla, niin se auttaisi paljon. Kiitos myös esirukouksistanne, ne ovat olleet meidän voimavaramme täällä. Olen onnellisessa asemassa, kun saan omistaa näin ihania ihmisiä ympärilläni. K I I T O S!
Jos kelit sallivat niin tulen käymään Porvoossa loman aikana, toivottavasti nähdään. Tahdomme Bettinan kanssa toivottaa teille oikein rauhaisaa Joulun odotusta ja siunausta jokaiseen päiväänne. Tässä vielä tilinumero jos haluat osallistua koulumaksuihini
NORDEA FI2310385000239080 Heidi Hagert


Heidi ja Bettina

Ei kommentteja:

Kiitoksen ja rukouksen ilta 21.5 klo 15