10.5.2013

Heidin terveisiä Isosta-Kirjasta: Toukokuu
Terveisiä täältä keväisestä Keski-Suomesta. Näin se talven selkä taittui, ja saadaan nauttia auringon lämmöstä. Opinnot ovat loppusuoralla, viimeinen tentti on vielä perjantaina. Olemme kevään aikana käyneet Apostolien tekoja, Homiletiikkaa eli saarnaoppia, kristillistä kasvatusta ja nuorisotyötä. Olo on hieman väsynyt, mutta onnellinen! Tahdon kiittää teitä kaikkia, jotka olette osallistuneet joko rukouksella tai taloudellisella avustuksella koulunkäyntiini. On ihmeellistä nähdä miten Jumala toimii ihmisten kautta. Teidän taloudellinen tukenne oli niin runsaasti siunattua, että sain viimeisetkin koulumaksuni maksettua, sekä laitettua vielä lähetyslinjallekin 100 euroa!! K I I T O S

Olen hakenut tänne töihin sairaalaan kesäksi, ja odottelen vain milloin ottavat yhteyttä. Tarkoitukseni on tulla Porvooseen, heti kun Bettiinalla loppuu koulu. Viime matkani sinne peruuntui, koska autoni meni rikki. Olen kuullut että tilaisuudet siellä ovat olleet siunattuja, odotan jo että pääsen teitä tervehtimään!

Haluaisin jättää teille tärkeän rukousaiheen, sain tilaisuuden lähteä aktioon Bosniaan, Tuzla nimiseen kaupunkiin heinäkuussa. Aktio on Fidan järjestämä, ja matkan ohjaaja on Fidan romanikoordinaattori, Kaustisella pastorina toimiva Janne Harjukoski. Että muistaisitte meitä aktiolaisia rukouksin, johdatusta, terveyttä ja varoja. Meillä on tarkoituksena pitää siellä leirejä lapsille ja perheille, sekä käydä vierailemassa köyhissä romaniperheissä, pitää myös kokouksia kodeissa ja seurakunnassa. Toivon että Jumala laskee teidän sydämiinne näitä asioita.

Jos myös koet sydämellä antaa taloudellista tukea matkaan, niin tässä on tilinumero johon voi viitteeksi laittaa ”Bosnia aktio” nordea 103850239080 Heidi Hagert
Kiitos kun muistat, ja oikein hyvää kesän alkua teille kaikille ystävät rakkaat. Teillä on siellä kokoussarja, Jonakselle terveiset minulta ja Bettiinalta, tyttö voi paremmin kuin koskaan selkänsä kanssa. Hän pelaa innolla lentopalloa ja aloitti toisen harrastuksen, jalkapallon pelaamisen! On liittynyt seuraan, Keupaan eli Keuruun Pallo ry:hyn. Taustatietona Jonaksen terveisiin; Bettinan skolioosi parani hänen kokouksessaan Porvoossa reilu vuosi sitten.
Toivon että pian nähdään ystävät, voikaa hyvin ja kaunista kesän alkua kaikille!

Ei kommentteja:

Kiitoksen ja rukouksen ilta 21.5 klo 15