18.4.2013

Uutisia Burkina Fasosta!


Joulukuussa 2012 Taivas on auki ry lähetti Burkina Fasoon rahallista avustusta yhteensä 2065 euroa. Tästä summasta 700 euroa meni Bobo-Dioulasson kaupungissa sijaitsevaan kristilliseen kouluun ja loput 1365 euroa ohjattiin nälänhädästä kärsivien ihmisten auttamiseen. Avustussumma oli kerätty vuoden 2012 aikana mm. tukikonserteilla ja yksityisten ihmisten antamilla lahjoituksilla.

Burkina Fason yhteyshenkilömme The Pentecostal Church of Burkina Fason johtaja, Pastori Samuel Yaldia, kertoo alla olevassa kirjeessä (suomennettu englannista) avun perille menosta seuraavasti: Rakkaat ystävät,
 
Lämpimät terveiset teille Herran nimessä. Voimme hyvin täällä Burkina Fasossa, vaikkakin ilmasto on tulossa kuumemmaksi viikko viikolta lähestyessämme sadekautta. Sadetta on aina juhlittu täällä! Se nähdään siunauksen merkkinä. Se on aika jolloin viljelijät palaavat pelloille ja istuttavat viljaa ruoaksi. Kuitenkin samaan aikaan monilla ihmisillä ei ole helppoa heidän joutuessa näkemään nälkää.

Siksi olen erittäin iloinen voidessani sanoa, että teidän antelias tuki on antanut meille mahdollisuuden tarjota ruokaa niille ihmisille, jotka olivat toivottomassa tilanteessa.

Ostimme 50 kappaletta 100 kilon maissisäkkejä. Jaoimme ne 60:lle perheelle, joissa oli keskimäärin 6 henkeä perheessä. joten yhteensä noin 360 nälänhädästä kärsivää ihmistä sai ruokaa syödäkseen


Lisäksi pystyimme järjestämään päivän ruuat erään vankilan vangeille, jotka elävät hyvin kovissa olosuhteissa. Ruokimme yhteensä 520 vankia. Valitettavasti emme saaneet ottaa valokuvia vankilasta.

Pystyimme myös järjestämään palvelun missä saarnasimme ja lopuksi rukoilimme vankien puolesta. He olivat niin onnellisia sekä palvelun, että keitetyn riisin vuoksi. Monet vangit kertoivat, että he ovat olleet vankilassa monta vuotta, mutta eivät koskaan olleet syöneet niin paljon ja niin laadukasta riisiä, kuin he saivat kyseisenä päivänä!

Myös kaikki vanginvartijat olivat erittäin tyytyväisiä ja jakoivat yhdessä muun henkilöstön kanssa ruokaa vangeille.

Näiden niin monien ihmisten puolesta, jotka ovat tulleet siunatuksi teidän rakkaudesta, ruuasta ja ilosta, haluan sanoa valtavat Kiitokset!

Herra runsaasti siunatkoon teitä kaikkia ystävällisyydestänne.

Pastori Samuel Yaldia
Ei kommentteja:

Kiitoksen ja rukouksen ilta 21.5 klo 15