13.3.2013

Heidin terveisiä Isosta Kirjasta: MaaliskuuKeväinen tervehdys täältä Keuruulta teille kaikille, vaikka hieman pyryttääkin, silti kevät on meitä lähellä.

Alkuvuosi on edennyt täällä niin nopeasti opiskelujen lomassa, että on vain saanut ihmetellä ajan kulkua.
Tällä hetkellä opiskellaan Soteriologiaa ja Homiletiikkaa, eli pelastusoppia ja saarnaoppia. Tehtävänä on valmistaa saarna, joka videoidaan ja esitetään ryhmälle. Eli kiinnostavia projekteja!
Helluntaihistorian tentti ja Vanhan Testamentin tentti, on myös takana ja sain kiitettävän arvosanankin. Eli paljon on aihetta lapsella kiittää!
Sain myös eilen tiedon että minut on hyväksytty lähetyslinjalle, eli opiskeluni jatkuvat vielä noin vuoden verran. Eli näin Jumala raottaa näkyäni ja kutsumustani pikku hiljaa.

Olen saanut kokea ja tuntea todellista Jumalan huolenpitoa kaikilla elämän osa-alueilla ja haluan kiittää teitä kaikkia jotka olette minua ja Bettinaa kantaneet rukouksin, sekä tukeneet koulunkäyntiäni taloudellisesti. Ilman teidän panostanne tämä ei olisi ollut mahdollista. Minua on niin siunannut ja murtanut kyyneliin asti teidän tukenne. Olen Jumalalta rukoillut, että Hän palkitsee teidät kymmenkertaisesti.
Olemmekin Bettinan kanssa kaivanneet takaisin omaan kotikaupunkiin, mutta vielä saadaan sitä vähän aikaa odottaa, ennen kuin se tapahtuu. Pääsiäisviikolla tulen käymään, ja toivottavasti näemme torstain tilaisuudessa!
Kiitos kun edelleen muistatte meitä rukouksin, rukouksen voima kantaa aina.  Jos myös koet halua auttaa koulumaksuissa, niin tässä on tilinumeroni Nordea FI2310385000239080  kaikki avustukset laitan suoraan koulumaksuihin. Suljen teidät rukouksiini. Rakkain terveisin: Heidi ja Bettina 

Ei kommentteja:

Rauhan ja toivon marssi Helatorstaina 26.5