24.1.2013

Heidin terveisiä Isosta Kirjasta


Hei kaikille ja oikein hyvää alkanutta vuotta! Haluan kiittää teitä kaikkia jotka olette osallistuneet minun opiskeluni tukemiseen Isossa Kirjassa.

Haluan kertoa miten ihmeellisesti Jumala ilmestyi jälleen näissä koulumaksuissa. Kuten edellisessä kirjeessä kerroin, tammikuussa alkava jatko ykköselle kirjautuessani minulla piti olla maksettuna alkumaksu joka olikin 495 euroa, eikä 400, koska kaikki kurssimaksut ovat nousseet tämän vuoden alusta.

Välillä valtasi epäusko, että mistä sellaisen rahan voi saada noin vaan, mutta jälleen kerran Jumala ilmestyi. Raha tuli pikkuhiljaa tilille, ja vielä sinä aamuna kun koulu alkoi, minulta puuttui siitä rahasta 100 euroa ja katsoin tiliä, Jumalalle puhuen että tiedät mitä siitä puuttuu, luotan sinuun olet tähänkin asti pitänyt huolen, ja arvatkaa mitä?? Siellä oli 500 euroa ja sain maksettua laskun juuri oikeaan aikaan. Hän ei myöhästy koskaan!! Kiitos teille kaikille ja Jumala palkitkoon teille kaiken kymmenkertaisesti.

Näin matka jatkuu eteenpäin, olemme käyneet nyt Vanhaa Testamenttia läpi, esseitä ja tenttejä tiedossa tämän kevään aikana. Ilman Jumalan apua tunnen etten näistä selviä, kiitos kun kannatte rukouksin meitä. Tiedossa myös kuoromatkoja ympäri Suomea esim. Soini, Karstula, Pori, Rauma ja keväällä olisi kuoromatka Tallinaan saakka! Meillä kaikki täällä hienosti, Bettinan koulunumerotkin ovat nousseet ja hän harrastaa aktiivisesti lentopalloa.

Toivotan teille kaikille mahtavaa kevään jatkoa, aurinko jo pilkisteleekin vaikka pakkasta meillä riittääkin. Kiitos kun edelleen kannatte meitä rukouksin, ja jos koette halua auttaa taloudellisesti niin pankkiyhteyteni ovat Heidi Hagert FI2310385000239080

Heidi ja Bettina Hagert

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

rakas serkkuni on hieno asia et ihmiset on auttaneet sinua ja olet saanut asiat jatkumaan isossa kirjassa,ja kyllä se on semmoinen asiat et sinulla on vielä paljon ihmisille annettavaa takaisinkin päin vielä jumalan hengen maailmassa.
Saankoon jumala siunata kaikkia heidin ja bettiinan auttajia ja siunatkoon 10 kertaisesti niille takaisin lahjoituksen antajille.
T:robertino blomerus pusulasta

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos ja kunnia Jumalalle.
Suurta siunausta mun kauniille serkulle ja sen kauniille tytölle.
Siunaavin ter: Tuhkimo ja tytöt

Anonyymi kirjoitti...

Hienoa että teillä menee hyvin kun Herra pitää huolen teistä. Kuulin vasta äskettäin, että Bettinan selkä parani. Ja nyt hän voi harrastaa lentopalloa! Toivotan menestystä opiskelussa, terveyttä, ja kaikkea muuta hyvää. Siunausta teille molemmille! Anneka Eklund

Kiitoksen ja rukouksen ilta 21.5 klo 15