7.12.2012

Heidin terveisiä Isosta Kirjasta


Hei kaikki ystävät ja tuttavat!


Täällä Keuruulla ollaan tyttäreni Bettinan kanssa, muutimme heinäkuun lopussa, ja minulla alkoi Isossa Kirjassa peruskurssi. Bettina aloitti jo ylä-asteen, minun pieni teinimonsteri.
Opiskelut ovat sujuneet hyvin, paljon on opittu Raamatun tulkinnasta, evankelioinnista ja lähetystyöstä. Minulla oli monta vuotta haaveena lähteä Raamattukouluun, mutta tuntui ettei koskaan ollut oikea aika. Viime joulun aikoihin Jumala puhui minulle enemmän asiasta. Lähetin hakupaperit ja tuli myöntävä päätös. Rupesin laittamaan asioita pikku hiljaa järjestykseen, hain töistä opintovapaata, ja hain asuntoa Keuruulta. Niin se aika vierähti ja oltiin jo kesässä, yksi unelmistani oli lähempänä kuin koskaan.

Mutkia tuli todella paljon matkan varrelle, olin jo valmis luovuttamaan mutta Jumalan antama yliluonnollinen rauha oli sydämessäni, koin että pitää puskea kaikista vaikeuksista läpi Jumalan kanssa. Niin monien kyynelten ja vastoinkäymisten jälkeen, sain muuttokuormani Keuruulle, rakkaiden ystävien avustamana. Tuntui kuin uusi sivu olisi käännetty elämässäni.

Jumala on antanut minulle voimakkaan palon, sydämeni palaa lähetystyölle. Olen saanut olla monissa aktioissa mukana mm. Latviassa, Virossa, Liettuassa, Espanjassa sekä Marokossa. Pääasia on, että saan olla Hänen palvelijansa.

Tiedän että tämä koulu on minun tulevaa tehtävääni varten. En tiennyt vielä lähtiessäni kauan opiskelen täällä, nyt on alkanut hieman häämöttää että jatkan matkan lähetyslinjalle asti.

Opiskelu on aika hintavaa, kun tuloina on opintotuki joka on 220 euroa, kuukausimaksut kouluun on 270 euroa. Tähän asti Jumala on ihmeellisesti pitänyt meistä huolen, peruskurssin olen saanut maksaa jo kokonaan.

 Kiitän sydämestäni asti teitä, jotka olette muistaneet meitä rukouksin ja myös auttaneet taloudellisesti Apunne on ollut korvaamaton. Koska meinaan jatkaa opiskelua, ja uusi linja eli jatko 1 alkaa  tammikuussa, silloin pelkkä sisäänkirjautuminen maksaisi 400 euroa, ja siitä edespäin joka kuukausi se 270 euroa, toukokuuhun asti. Silloin alkaa kesäloma.
Jos joku haluaa rukoilla opiskeluni puolesta, tai tukea rahallisesti olisi todella hienoa, ja voisin toteuttaa kutsuani. Pienistä puroista kasvaa suuri virta.
Pankkiyhteyteni on
Heidi Hagert Nordea FI2310385000239080
tai vastaavasti voin toimittaa tammikuussa joka kuukauden laskun viitteen.
Kiitos ja siunausta teille kaikille

Heidi ja Bettina

Ei kommentteja:

Kiitoksen ja rukouksen ilta 21.5 klo 15