1.10.2010

Lupaus Elämästä - Löftet Om Liv 7-10.10

Maailmanevankelista Jonas Andersson, Ruotsista vierailee Porvoon VPK-talolla.


7-10.10 Porvoossa järjestetään kristillinen kampanja nimeltään Lupaus Elämästä - Löftet om liv. Pääpuhujana (pe-su) on raikas ja lämminhenkinen,
 Jonas Andersson, kansainvälisestikin tunnetun Ruotsalaisen lähetysjärjestö
Gå Ut Mission johtaja.
Jonas Andersson on nuoresta iästään huolimatta ehtinyt julistaa evankeliumia n.30 eri maassa ja hänen työnsä tuloksena on kristillisiä seurakuntia perustettu ympäri maailmaa.

Torstaina on puhumassa sympaattinen

pastori Nils-Gustav Blom. Nils-Gustav toimii nykyisin Tammisaaren ruotsinkielisen Helluntaiseurakunnan pastorina. Hänen julistuksensa on armollista ja hyvin mukaansa tempaavaa. Sanoma painottuu Kristuksen pelastustyöhön ja sen iankaikkiseen vaikutukseen.


Tilaisuudet Porvoon Palokunnantalolla, Kirkkokatu 2:ssa, torstaista lauantaihin 7-9.10, joka ilta klo 19.00 alkaen. Tilaisuuksissa esirukouspalvelua!


Också söndag 10.10 kl. 11.00 Jonas Andersson, 
i Borgå Missionskyrkan, Fredsgatan 37.

Ylistyksenjohtajana to-pe Marjukka Rintamäki Helsingin Andreaskirkosta. Marjukka on armoitettu ylistyksenjohtaja, jolta on ilmestynyt kaksi äänitettä mm. Breathe, a time to worship.

Tulkkina to-la Eeva Jarpala, Sipoon Betaniakirkosta.
Kokoussarjan järjestävät yhdessä; Taivas on auki ry. ja Borgå Missionskyrkkan.

Tiedustelut: Miika Kalliorinne, puh. 040 589 7131
Eeva Jarpala
(ent. Pokkinen)

Marjukka Rintamäki
(ent. Paasonen)Ei kommentteja:

Lähetyspastori Arto Boa torstaina 24.9.2020

Seurakunnan lähetyspastori  Arto Boa  julistaa Sanaa  Taivas on auki -illassa torstaina 24.9 klo 18.  Tilaisuudessa ylistystä ja esirukouspa...